Het is moeilijk om de stap te zetten om hulp in te roepen.... dat begrijp ik...

Dat je graag tevoren wil weten aan wie je hulp gaat vragen is begrijpelijk, dat snap ik heel goed. Het is best confronterend om je uitdagingen te bespreken met een wildvreemde. Maar weet je... je kunt heel anoniem kennis met mij maken. Ik ben namelijk onderneemster en je kunt gewoon binnenlopen in mijn winkel in Den Bosch. Dan kun je met me kennis maken zonder meteen je hulp vraag neer te leggen. En als je er een goed gevoel bij hebt spreek je me aan of neem je contact op met me. Vrijblijvend natuurlijk.

Laat ik me eerst aan je voorstellen. Mijn naam is Simone van Nuland - Hak. Ik ben al meer dan 20 jaar getrouwd met Menno en we hebben samen 2 kinderen, Thygo (1999) en Thymen (2001). Ik ben opgeleid als boekhoudster en heb gewerkt voor Deloitte en Touche. In de beginjaren van dit millennium ben ik begonnen met een klein bedrijfje dat inmiddels is uitgegroeid tot een mooie onderneming. Mijn echtgenoot werkt als accountmanager in de truck branche maar werkt ook mee in mijn bedrijf.  Omdat het goed met ons gaat voelen we met ons gezin dat we iets terug wilden doen voor anderen. We hebben een Stichting, SamenPlezier, waar we ons vrijwilligerswerk in coördineren. Als je op deze site bent gekomen en heb je hulp op ander gebied nodig dan de mogelijkheden die 2T2B je biedt, kijk dan eens op de site www.samenplezier.nl.

In de afgelopen jaren ben ik een paar keer geconfronteerd met mensen die financiële hulp nodig hebben, en laat ik nou graag mensen willen helpen.

Ervaring met bewindvoering heb ik, ik kan je vertellen over hoe ik de juridische, financiële en justitionele zaken aangepakt he. Maar liever vertel ik je over hoe het leven van die mensen is veranderd. Door mijn hulp maar vooral door eigen inzet. De man die ik heb geholpen en waar ik nog steeds de financiele zaken van beheer... hij heeft weer een baan! We hebben zijn huis moeten verkopen maar daardoor is de restschuld beperkt gebleven. Kleiner dan bij de gedwongen veiling als we geen actie hadden genomen. En mooi... hij is onlangs trotse opa geworden! Dat was waar hij naar uitkeek toen er voor hem weer licht in de tunnel kwam.

 Soms is er ruzie tussen kinderen onderling. Dan bedoel ik niet de ruzies tussen kinderen van bijvoorbeeld 12 jaar maar tussen volwassen mensen. Kinderen van ouders die in de winter van hun leven zijn en zelf niet meer kunnen zorgen voor hun financiële zaken. Waarom die ruzies? Vaak om geld. Dan is het goed als er een onpartijdig persoon kan optreden voor het belang van de ouders en van de kinderen individueel. De man die ik onder "beheer" had is overleden maar voor die tijd was ik er voor zijn belang. Daarna regelde ik de nalatenschap, hief rekeningen op en deed de aangifte bij de belastingdienst. Het verlies was immers al groot genoeg en geld mag geen reden zijn voor ruzie tussen broers en zussen.

 Waarmee kan ik jou helpen? Laat het me weten door binnen te lopen in de winkel en me aan te spreken, door me een mail te sturen via deze link of door me te bellen op 06-20653022