We zijn in contact gekomen met elkaar omdat je hulp nodig hebt met je financiën. Op welke manier dan ook. Je kunt in een situatie terecht zijn gekomen waar je niet zonder hulp uit komt of je hebt het gevoel dat je boekhouding beter kan en moet. Misschien weet je van jezelf dat je niet goed met geld om kunt gaan en realiseer je je dat je zonder hulp misschien in grote problemen gaat komen.

 

In  het eerste geval is BUDGETBEHEER misschien de beste oplossing. Ik regel dan al je financiële zaken. Wat dat concreet in houdt? Ik zorg ervoor dat je schulden niet kunnen oplopen. Je rekeningen betaal ik omdat ik, samen met jou, je inkomsten en kosten op een rij zet. Ik beheer je bankrekening, maar wel zodanig dat je altijd inzicht kunt krijgen. Ik ben echter geen bewindvoerder in zo'n geval.

 

Als BUDGETCOACH kijken we naar je inkomsten en uitgaven. Ik adviseer je en help je met eventuele toeslagen, kortingen, subsidies waar je het bestaan misschien niet eens weet. Dit is dus een adviserende rol en vaak een kort traject. Net even wat hulp om beter voor jezelf te zorgen.

 

Waarmee kan ik je helpen? Bel me gerust via 06-20653022. Als ik niet meteen opneem, stuur me dan een SMS of een APP en ik neem contact op met jou.